Notite din SUA (5) Virginia Beach

Virginia Beach m-a asteptat cu o vreme mai racoroasa, dar placuta. Exact de asta aveam nevoie dupa trei luni petrecute in Alabama si Florida, unde fiecare zi mi se parea mai calduroasa ca cea precedenta.

Prima zi mi-am dedicat-o mie. M-am lasat alintat si aventurat.
Indata cum am ajuns, am lasat bagajele si am mers intr-o plimbare spre plaja, care m-a asteptat cu valuri uriase, cu un vinticel deja de toamna, dar caldut si placut.
M-am plimbat in jur de citeva ore. M-am lasat incalzit de razele soarelui. Am savurat inghetata cu gust vanilie si mi-am dat seama ca fericirea vine din lucrurile simple. A fost o zi petrecuta singur si nu m-am gindit niciodata ca as putea sa o savurez atit de frumos.
Plaja era inundata de turisti, care se bronzau si aruncau in apele zbuciumate ale oceanului Atlantic.
IMG_5301 IMG_5302A urmat o mica plimbare pe pontonul plajei din Virginia Beach, unde am putut admira apele oceanului zbuciumat, orizontul nemarginit de frumos, zeci de pescari amatori si sutele de pescarusi aventurindu-se in largul cerului.
E de o placere sa privesti cit de frumos se odihneste lumea si cit de mult savureaza clipa, profita de ceea ce ofera viata, natura…
IMG_5304 IMG_5305 IMG_5313Nu sint cel mai mare amator de adrenalina si sporturi extreme, insa senzatia de extaz si curiozitate m-a facut sa intru intr-un parc de distractie, care era plin de lume de pretutindeni.
Am ales sa merg la Ferris Wheel si Sea Dragon. Daca la prima am admirat privelistele de la inaltime ale Virginei Beach, cea de-a doua m-a bagat in sperieti. La cit de strasnic era, ma gindeam oare cit mai are, cind se termina 🙂 Am trait senzatii unice 🙂 Insa nu stiu daca o sa mai am curaj vreodata sa merg din nou 😀
IMG_5315 IMG_5316 IMG_5317 IMG_5325seaA doua zi m-am trezit dis-de-dimineata. Fiind in ospetie la o cunostinta foarte apropiata si ea activind pentru NAVY, am hotarit sa facem o vizita bazei in care munceste. Am avut emotii mari, pentru prima data aflindu-ma intr-o baza militara americana, ceea ce pina atunci vazusem doar in filme. Am aflat multe istorii interesante despre cum isi fac slujba acolo, despre faptul cum merg in diferite misiuni atit in SUA cit si in toata lumea. E o munca interesanta, insa cu mult risc, in care trebuie mult devotament, putere si credinta. Nu am avut acces peste tot, dar ceea ce am vazut m-a impresionat placut.
IMG_5335 IMG_5337 IMG_5339Am savurat aceasta mini vacanta la maximum. Cu siguranta am avut nevoie de odihna si relaxare.
Hope one day to be back…

 

Reclame
Notă | Acest articol a fost publicat în Experiente. Calatorii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Notite din SUA (5) Virginia Beach

  1. Lucia zice:

    interesant cat omul traieste indiferent de varsta ramane in suflet un copil care descopera lumea si ramane uimit si fascinat la fiecare descoperire facuta. Acei ochi de copil te-au facut sa spui WOW ! asa ceva inca n’am vazut ! asta e darul de a admira si a pretui farmecul calatoriilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s