Weekend de Primavara: Natura, Teatru, Poezie si Muzica

De multe ori cautam fericirea in lucruri marete, in anumite schimbari sau in careva asteptari, insa ca sa fii fericit inseamna sa-ti traiesti viata la moment, sa te bucuri de clipele de acum, de oamenii ce iti sunt alaturi, de locurile ce te inconjoara.

O zi de weekend in Chisinau poate fi petrecuta foarte frumos, daca stii ce sa alegi.
Parcul „Valea Morilor” este unul din cele mai frumoase parcuri ale capitalei. Aici poti sa te plimbi, poti sa faci sport, poti sa discuti cu prietenii, poti sa servesti o cafea si toate iti ofera pe gratis: Privelesti de Neuitat.
12
Am prins soarele la apus si aceasta ne-a oferit un spectacol pe cinste, ne-a incalzit si ne-a facut sa zimbim.
M-am bucurat nespus de mult sa vad multa lume, lume care incearca sa uite de grijile saptaminii ce a trecut, lume cu familii intregi, lume pe biciclete, lume facind sport, discutind, zimbind si toate acestea nu costa nimic, asta doar inseamna sa iesi din casa si sa te bucuri de un Inceput de Primavara!
43Dupa aceasta plim5bare am mers la Teatrul Studio Geneza Art si cu toate ca a fost pentru prima data, am ramas nespus de impresionat, iar piesa „Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt” este o poveste despre iubire, viata si moarte, care te lasa fara cuvinte.
Nicu Turcanu si Daniela Burlaca, niste actori talentati care joaca aceasta piesa facindu-te sa traiesti fiecare miscare, cuvint, simtindu-te pur si simplu cu totul si cu totul intro alta lume.
UN DELIR… O BUCURIE FARA MARGINI SI O ABANDONARE DE SINE, CARE DEPASESTE ORICE ASTEPTARE, ORICE IDEE CINICA SAU NECONCEPUTA DESPRE IUBIRE… DORINTA DE A SE CONTOPI SI DE A DISPAREA IN IUBIRE, IA PROPORTII ABSOLUTE ALE DIZOLVARII IN NEANT… URSII PANDA… UN SPECTACOL DE ATMOSFERA SI RELAXARE
(Un spectacol +16)
https://www.facebook.com/TeatrulStudioGenezaArt

8Seara a continuat 9la Propaganda si anume sarbatorind Ziua Internationala a Poeziei, care a fost proclamata de UNESCO, in 1999, la Paris si de atunci aceasta zi are rolul de a sprijini poezia si de a intari legatura dintre poezie si alte forme de arta – teatrul, dansul, muzica, pictura etc. Julius Meinl adauga inca o componenta – arta de a bea cafea in schimbul versurilor, respectiv in mai multe localuri din capitala versurile au devenit moneda de schimb pentru a savura o cafea gustoasa si noi nu am pierdut oportunitatea de a ne aminti si a recita poeziele preferate.

 

1210Aici am descoperit-o pe Veronica Ghimp, o tinara care cinta cu atita pasiune si care a facut ca seara sa aiba un sfirsit atit de frumos.

Sa aveti in continuare un weekend frumos alaturi de oameni dragi!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Chisinaul Meu. Moldova Mea și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Weekend de Primavara: Natura, Teatru, Poezie si Muzica

  1. Rodica zice:

    oare toti tinerii petrec asa timpul?

    • blogulunuimoldovean zice:

      Cred ca fiecare tinar in ziua astăzi încearcă sa-si petreacă timpul cit frumos si interesant, in dependentă de hobby-urile pe care le are!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s