Miss ASEM 2015 – Viitoarea femeie de afaceri a cistigat o vacanta in Grecia, Miss Originalitate – o masina!

Cistigatoarea concursului de frumusete si inteligenta „Miss ASEM 2015 – Viitoarea femeie de afaceri” este Olesea Cernavca, studenta a facultatii de Contabilitate.

Zece concurente au luptat seara trecuta la cinci probe pentru titlul „Viitoarea femeie de afaceri”, insa cea pentru care juriul a votat unison a fost Olesea Cernavca.

Am fost prezent la acest eveniment in calitate de spectator, impreuna cu alti prieteni si cu toate ca nu sint un expert in moda sau concursuri de frumusete si inteligenta, sint puncte care pot fi laudate si alte nu prea.

Stim cu toti ca moldovencele is frumoase. Da! Frumoase foc! Si cu siguranta, au ajuns sa participe la acest concurs unele din cele mai frumoase fete din ASEM.

La proba prezentare, 8 din 10 participante, au cintat sau au dansat, aducind senzatia ca esti la un concurs genul Moldovenii au Talent sau Vocea Moldovei. Mai putine participante au venit cu o prezentare mai ingenioasa si care sa atraga atentia publicului. Am uitat, unele au atras atentie deosebita prin miscarile erotice in dans. Fiecare cu talentul sau 🙂

Tinerele participante au venit fiecare si cu cite o idee de afaceri, fiecare diferita, insa cel mai mult a contat felul in care au prezentat-o, entuziasmul, increderea in sine.

Oricum ma bucur ca atit Miss ASEM, cit si Vice Miss au fost cele desemnate de juriu, caci au fost si favoritele mele si ale prietenilor mei.
Bravo fetelor care au participat, bravo pentru curaj, munca, daruire, frumusete!

Pe linga titlu de Miss ASEM, cistigatoarea i s-a oferit o vacanta in Grecia, dar pe care o va darui parintilor ei.

IMG_2096-1Ramin cu o singura intrebare, daca Miss ASEM s-a ales cu o vacanta in Grecia, pentru cine era Peugeot-ul de afara cu funda rosie?!
Vorbea lumea in tirg ca ar fi fost adusa de oamenii lui Renato Usatii, doar ca nu s-au putut intelege cu membrii juriului pentru a oferi titlul distinct participantei lor favorite. Cu titlul nu s-a ales, in schimb a plecat acasa cu masina. Original cadou, nu in zadar si titlul oferit a fost Miss Originalitate 🙂

Sa aveti un sfirsit de saptamina frumos!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Chisinaul Meu. Moldova Mea și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s