Lansare de Carte: ”Soapte” de Svetlana Iurcu

La 23 aprilie a fost sarbatorita Ziua Mondiala a Cartii si cu aceasta ocazie Blogul unui Moldovean a organizat lansarea de carte „Soapte” de Svetlana Iurcu, cu multe emotii si mult suflet. Acest eveniment a avut scopul de a sustine tinerele talente, de a le promova si de a motiva si alti tineri sa fie mai preocupati de lectura.

Svetlana are doar 18 ani, dar viata a maturizat-o mult prea devreme. La o virsta atit de frageda sa spui lucrurilor pe nume si sa-ti reuseasca sa scrii o carte, inseamna ca esti o curajoasa.
Viata a invatat-o multe. Viata a facut-o mai puternica si a inteles ca trebuie sa lupti. A ramas, la virsta de doar 11 ani, fara mama, asa ca nu i-a fost usor deloc, dar stie ce vrea si se roaga bunului Dumnezeu ca alegerile ei sa fie corecte.

11111Astazi, Svetlana a trait unele din cele mai frumoase momente din viata ei de pina acum. La eveniment au fost prezenti multi oameni dragi, printre care prieteni, colegi de scoala, rude, profesoara de literatura universala de la liceul teoretic din Bravicea si doamna Ludmila Sandu, cea care a descoperit talentul Svetlanei si a sustinut-o in toate, la fel oameni care au aflat de pe retelele de socializare, printre care bloggeri, jurnalisti.
Svetlana ne-a povestit despre ea, despre cum a aparut ideea de a edita aceasta carte si desigur nu a lipsit lectura, minutele in care soaptele Svetlanei au reusit sa aduca lacrimi in ochii celor prezenti:

Nu stim care va fi parcursul Svetlanei, dar cu siguranta putem confirma ca aceasta fata este talentata si vom mai auzi de ea. Bunatatea ei este nemarginita si asta o puteti simti in cele 90 de pagini in care sint inmanuncheate 22 de eseuri, unul mai frumos decit altul.
Banii colectati din vinzarea cartilor vor fi donati lui Alexei, baiatul de 13 din Dubasarii Vechi, mutilat de un incendiu in copilarie.

Svetlana, iti dorim mult succes in ceea ce faci si acesta sa fie doar un prim pas pe drumul viitorului frumos, un drum greu, cu urcusuri si coborisuri, dar prin munca, sirguinta, inspiratie, credinta le vei face pe toate!

Alte detalii le puteti gasi in reportajul ProTV.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Oameni Frumosi la Chip si Suflet și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s