Cineva m-a intrebat ce ma face fericit aici?

pasareAm fost intrebat de ce am plecat?
Am fost criticat, judecat, sustinut.
Multi sint in situatia mea, altii sint in punctul de a face acest pas. Cineva spune ca plecind, am ales calea cea mai usoara. Cineva spune ca sunt un curajos, facind acest lucru.
Fiecare om trebuie sa inteleaga ca isi are propria viata, ia o decizie in dependenta de situatie, de planurile de viitor, de oportunitati, isi asuma careva responsabilitati pentru ca intelege ce face, ci nu pentru ca crede ca cineva il va ajuta sau ii va oferi ceva. Am raspuns ca este propria mea alegere si parerea mea personala, motivele mele care nu pot fi generalizate, pentru ca fiecare caz este individual.

Cineva m-a intrebat ce ma face fericit aici?
Am zimbit.
Fericirea… Fiecare o percepe intr-un mod anumit. Si nu conteaza unde esti sau ce anume faci, dar cum iai lucrurile.
Incearc sa profit de fiecare moment, incearc sa iau ce-i mai bun, sa fiu inconjurat de oameni buni si care vorbesc despre lucruri frumoase.

A trecut putin timp si nu stiu inca ce va fi, dar stiu ca trebuie sa muncesc, sa lupt pentru o viata mai buna. In acelasi timp ma bucur de orice lucru micut care ma poate face fericit. Viata trebuie traita in fiecare zi.

Am incercat sa fac multe lucruri frumoase acasa. Am lucrat la stat, am lucrat la privat. M-am implicat in proiecte social-culturale. Voi continua sa fac acest lucru de peste mari si tari. Nu voi uita niciodata de unde am plecat, dar in acelasi timp vreau sa impartasesc cu voi experienta pe care o traiesc aici, cum decurge viata unui moldovean departe de casa, cum se descurca, cum lucreaza, cum invata, cum traieste si merge inainte cu urcusuri, cu coborisuri…, dar principalul ca inainte!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Emotii si Ginduri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s