Zi(13) cu ghinion pentru Plahotniuc, dar sa fie si asta un plan de-al lui?

Zi cu ghinion pentru Vlad Plahotniuc, cu toate ca a cumparat deputatii comunisti, i-a aruncat un os lui Ghimpu, a bagat in sperieti zeci de oameni, a scos in Scuarul Teatrului de Opera si Balet mii de oameni. Unii din astia au venit pentru 300 lei, altii si pentru 100 lei, careva din ei in general nu stiau pentru ce au venit. Altii au fost impusi, primind indicatii de superiorii acestora, fiind angajati in institutiile coordonate si celea care apartin lui Plahotniuc.

Imi este mila de ceea ce se intimpla. Oamenii sunt prostiti cu 100 lei. Pentru unii astia is bani, saracia ajungindu-le la os. Sunt prostiti cu promisiuni desarte si ca vom trai mai bine. Auzim acestea din anii ’90, dar cel mai mult din 2009, atunci cind au primit aceasta sansa.

Se vede ca ziua de 13, nu a fost una prea norocoasa pentru domnia sa, dl Plahotniuc. A iesit in fata multimii, a vorbit, a promis si a ramas surprins de numarul de oameni, care au venit sa il sustina. De ris si de plins. Presedintele tarii, Nicolae Timofti, a dat dovada de un curaj neasteptat, neacceptind candidatura acestuia la functia de prim-ministru. Si imi pun o intrebare: Rata muta a inceput a vorbi sau este si asta o parte din planul lui Plahotniuc, un teatru cu mai multe acte, care urmeaza sa-l vedem.

Si daca il propun pe Candu? Ar fi acelasi lucru. Oare finul nu va asculta de nanasel? Pina la urma urmei, oricare candidatura nu ar veni din partea PD-ului, guvernul va fi controlat de unul si acelasi om.

Cel mai rau ce ar putea sa se intimple, presedintele tarii sa fie demis, iar presedintele parlamentului, Adrian Candu, sa-l propuna pe nasul sau, Vlad Plahotniuc. Asta ar fi culmea!

Si imi dau bine seama, in urma celor ce se intimpla, cistig teren Dodon si Usatii. Atunci vom uita de integrare europeana si de zilele in care mai exista o speranta.

Dar ce vrea cetateanul simplu al Moldovei? Ce vor oamenii de la tara? Ce vor medicii si profesorii, fermierii si agricultorii, copii si batrinii? Ce vrea fiecare? Toti vor o viata mai buna, nu vor sa munceasca pe gratis, vor sa fie fericiti acasa, alaturi de familie. S-au saturat de saracie, mizerie, banditi si promisiuni frumoase…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Chisinaul Meu. Moldova Mea și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Zi(13) cu ghinion pentru Plahotniuc, dar sa fie si asta un plan de-al lui?

  1. Alex zice:

    Nu piata marii adunari nationale dar scuarul teatrului de opera si balet

  2. mobilabuna zice:

    Un lucru e cert la noi in republica nu se intimpla nimic intimplator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s