Despre Ea…

Te trezesti dimineata. Esti atit de obosit. Ai avut o saptamina atit de lunga. Dar deschizi ochii si iti dai seama ca esti cel mai norocos, avind linga tine o fiinta atit de scumpa, atit de frumoasa si gingasa, pe care probabil ai asteptat-o o viata intreaga. Se iubesc, se adora, se respecta, dar principalul ca se accepta asa cum sunt, fiecare cu greselile, obiceiurile si visele sale.

Atunci cind problemele de zi cu zi imi macina gindul sau nu mai stiu incotro s-o apuc, imi inchid ochi si o vad pe Ea, fericita si zimbareata, topaind prin casa ca o copilita de citiva anisori.

Ii multumesc ca m-a acceptat asa cum sunt eu, cu ale mele pacate, defecte, si nici bogat, si nici sarac, si nici frumos, si nici urit.

Viata cu Ea a capatat alt sens si zilele sunt mult mai senine si cu mai mult soare. Si atit de multe vrem sa facem impreuna, si atit de multe vise avem. Cel mai important e sustinerea noastra reciproca si motivatia pe care ne-o dam unul altuia.

As putea sa vorbesc despre Ea continuu, nu mi-ar ajunge cuvinte, as prefera multe din aceste ginduri si emotii sa le pastrez in sufletul meu si pentru noi doi, dar Ea…, Ea este totul pentru mine.

Intr-o zi am mers la plaja, Ea era atit de fericita. A fugit spre apa si atunci cind valul oceanului i-a atins picioarele, sarea in sus cu atit de mult entuziasm. Soarele ii zimbea si vintul ii alinta parul lung lasat pe spate, dar eu…, eu o priveam pe Ea de la distanta si nu puteam descrie ceea ce simt.

Se zice ca nu aduce anul cit aduce ceasul si eu pot sa confirm acest lucru. Deschide-ti sufletul catre oamenii buni, zimbeste si crede in lucruri frumoase, si acestea nu vor intirzia sa se intimple.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Experiente. Calatorii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s